WordPress

WordPress is een online open source die zeer geschikt is voor het maken van mooie en gebruiksvriendelijke websites. WordPress is oorspronkelijk ontworpen voor het maken van blogs maar heeft zich in de loop der tijd ontwikkelt tot een CMS (content management system) waarmee alles mogelijk is. Of je nu een blog, portfolio website of wordpress webshop wil maken: het kan met WordPress!

Het grootste voordeel van WordPress is dat het zeer gebruiksvriendelijk is en er weinig technische kennis nodig is. Dit zorgt ervoor dat nadat wij een speciaal opmaat gemaakte website hebben opgeleverd je er zelf ook mee aan de slag kan.

Ons doel is niet enkel het opleveren van een complete website, maar ook het overbrengen van de kennis om zelf je website te beheren. Natuurlijk is het altijd mogelijk om het beheer van de website bij ons uit te besteden. Naast WordPress instaleren en het opleveren van een WordPress website die voldoet aan al je wensen en behoeften zullen wij je altijd blijven ondersteunen en open staan voor vragen (ook na het opleveren van je website).

WordPress webshop maken

Zoals in de bovestaande tekst ook al genoemd is is het mogelijk om met WordPress een mooie en goed werkende webwinkel te maken. Door het toevoegen van Plug-ins aan je website kunnen we een schitterende op maat gemaakte webshop maken welke passed is bij elk bedrijf. Voor voorbeelden van door ons gemaakte webwinkels bekijk je ons klantportfolio.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hier rechts of via mail of telefoon:

Mail: Info@lloydswinkels.nl

Telefoon: 06 31 99 65 00

[contact-form-7 404 "Not Found"]