Website op maat

Omdat een website het uithangbord van jouw bedrijf of persoon is is het zeer belangrijk dat je een website op maat laat maken. Elke bedrijf en ieder persoon is anders en heeft dus ook een totaal unieke website nodig. Een website maken die voldoet aan alle unieke aspecten die bij jou of je bedrijf passen is daarom essentieel.

Bij Lloyd Swinkels Webdesign kunnen we ook voor jou een website bouwen die uitstekend past bij het image van je bedrijf. Hierin zullen we samen kijken naar jouw wensen en behoeften zodat we de perfecte website laten maken.

Webshop maken

Naast het maken van een website met enkel gegevens over het bedrijf is het ook mogelijk om bij ons je eigen webshop te maken. Een goed werkende webshop is essentieel om zoveel mogelijk bezoekers om te zetten naar (betalende) klanten. Als jouw website in een dalende spiraal zit, of niet zo hard groeit als je zou willen, neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Responsive website

In de hedendaagse wereld waar telefoon, tablet en desktop allen zeer veel gebruikt worden voor het browsen op internet en kopen van producten is het het extreem belangrijk dat je een responsive website hebt. Dit betekent dat jouw website op zowel een smartphone, tablet en computer goed zichtbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Bekijk de mogelijkheden met een responsive website.

Zoekmachine optimalisatie

Naast het hebben van een website die er goed uitziet en gebruiksvriendelijk is een van de belangrijkste punten natuurlijk het ook daadwerkelijk aantrekken van bezoekers. Dit kan gerealiseerd worden doormiddel van zoekmachine optimalisatie. Doormiddel van zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO (Search Engine Optimization), kan ook jouw website zeer veel bezoekers krijgen.

Zoekmachine optimalisatie bestaat onder andere uit:
-Content
-Interne Linkbuilding
-Externe Linkbuilding / Backlinks
-Online marketing in zijn geheel

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hier rechts of via mail of telefoon:

Mail: Info@lloydswinkels.nl

Telefoon: 06 31 99 65 00

[contact-form-7 404 "Not Found"]