SEO (Search Engine optimization)

SEO, Search engine optimization ofwel zoekmachine marketing bestaat uit het totaal aan factoren dat een rol speelt in de bepaling van de uiteindelijke SEO ranking van je website of domein.

De SEO score, ranking of beoordeling van een website is bepalend voor de positie waar jouw website weergegeven wordt in Google. Een website die slecht vindbaar is in Google en lage posities scoort zal ook geen bezoekers aantrekken. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 70% van de mensen die Google gebruiken niet doorklikt naar pagina 2. Dit betekent dat een positie in de eerste 10 zoekresultaten op de voor jouw bedrijf belangrijke zoekwoorden essentieel is.

SEO in google

Search engine optimization en een goede SEO ranking in Google zijn afhnakelijk van honderden factoren. Echter zijn er een aantal factoren welke het grootste deel van je Domain Authority en Page Authority bepalen:
-Content
-Internet Linkbuilding
-Externe Linkbuilding (Backlinks)

Het is mogelijk om ons een of meerdere van de bovengenoemde activiteiten uit te laten voeren. Wil je enkel SEO vriendelijke content of backlinks met een hoge kwaliteit? Dat kan! Het is mogelijk om zelf te bepalen op welke onderdelen je ons inzet en het is natuurlijk ook mogelijk om ons je gehele SEO te laten behandelen. Neem contact met ons op voor alle verschillende mogelijkheden en prijzen via info@lloydswinkels.nl.

SEA

Naast SEO bestaat er ook SEA (Search engine advertising). Het bekendste kanaal voor SEA is Google Adwords. Adwords bestaat onder andere uit de betaalde zoekresultaten die verschijnen boven de organische resultaten. Voor meer informatie over SEA en hoe wij je hierin kunnen ondersteunen bekijk je onze SEA pagina.

Online marketing

Naast SEO zijn er natuurlijk ook nog andere zaken die kunnen helpen om de bezoekersaantallen op je website te verhogen. Natuurlijk is het essentieel om je website zo goed mogelijk te optimaliseren in Google omdat dit veel gratis zoekresultaten oplevert. Echter is het mogelijk om via andere kanalen nog meer traffic en sales te genereren.

seo

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hier rechts of via mail of telefoon:

Mail: Info@lloydswinkels.nl

Telefoon: 06 31 99 65 00

[contact-form-7 404 "Not Found"]