Responsive website

Het hebben van een responsive website is tegenwoordig een van de belangrijkste elementen van een goede en gebruiksvriendelijke website. Een responsive site houd in dat je website goed zichtbaar is op zowel smartphone, tablet en desktop/computer. Omdat al deze kanalen een verschillende afmeting hebben en je je niet op slechts 1 kanaal wil focussen is responsive webdesign essentieel.

Meer en meer mensen maken gebruik van hun smartphone om op het internet te surfen en aankopen te doen. Al jaren is er een stijgende lijn in het internetgebruik op de smartphone en ook het aantal aankopen dat telefonisch wordt gedaan neemt steeds meer toe. Om hier goed op in te spelen creëren wij bij Lloyd Swinkels Webdesign een design website speciaal voor jou met een responsive template.

Design website

Al onze klanten ontvangen een speciaal voor hun ontworpen design website. Dit betekent dat wij geen standaard formats hebben welke we in grote hoeveelheden toepassen. Omdat wij je een website aanbieden welke speciaal voor jou ontworpen is zullen ook alle elementen op de website handmatig voor je worden aangepast. Dit betekent dat bezoekers via zowel telefoon, tablet en desktop allemaal een perfect geoptimaliseerde website zullen zien en de gebruiksvriendelijkheid zeer hoog is.

HTML Responsive

Voor het creëren van een website welke via alle kanalen goed zichtbaar is maken wij gebruik van responsive HTML. Dit betekent dat wij gebruik maken van CSS en HTML voor het wijzigen, verbergen, verplaatsen en vergroten of verkleinen van content en afbeeldingen om het op ieder apparaat goed te laten tonen.

Omdat niet iedereen over de kennis beschikt om dit zelf voor elkaar te krijgen bieden wij je de mogelijkheid om je website door ons responsive te laten maken. Als responsive site designer beschikken wij over de kennis om op alle devices een perfecte website neer te zetten. Bekijk de prijzen in onze prijslijst.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hier rechts of via mail of telefoon:

Mail: Info@lloydswinkels.nl

Telefoon: 06 31 99 65 00

[contact-form-7 404 "Not Found"]