Mijn Werk

Neem gerust eens een kijkje in ons klantprotfolio om te zien waartoe we in staat zijn en wat we voor jou kunnen betekenen.

Kunst Galerie Tulip Art

Voor kunst galerie Tulip Art was de opdracht om een schilderijen webshop te bouwen met een zeer strak design. Doormiddel van voorbeelden en ideeën vanuit de opdrachtgever hebben we een zeer mooie website neer kunnen zetten.

Voor Tulip Art hebben we naast het maken van een website + webshop ook de content onder handen genomen. De teksten op de website zijn nu SEO vriendelijk waardoor de website een hogere score in Google heeft verkregen.

One-Chain

Voor One-Chain – Supply Chain Solutions was het de opdracht om een portfolio/informatieve bedrijfswebsite op te zetten. De website moest het visite kaartje worden voor het bedrijf en uitstralen waar het bedrijf voor staat.

Voor One-Chain hebben we enkel het website design onder handen genomen.

Bestebuitenspeelgoed.nl

Bestebuitenspeelgoed.nl is een online webwinkel die elke soort buitenspeelgoed verkoopt. Voor Beste buitenspeelgoed is de gehele website ontworpen en de online marketing onder handen genomen (linkbuilding en content). Ook is het dagelijkse beheer van de website in ons beheer.

Geïnteresseerd?

Ben je na het zien van ons werk geïnteresseerd geworden of heb je ideeën opgedaan over hoe jou website eruit moet zien? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hier rechts of via mail of telefoon:

Mail: Info@lloydswinkels.nl

Telefoon: 06 31 99 65 00

[contact-form-7 404 "Not Found"]