Linkbuilding

Linkbuilding is een van de belangrijkste factoren die een rol speelt bij de organische ranking van een website in Google. SEO linkbuilding bestaat uit zowel interne linkbuilding en externe linkbuilding (ofwel backlinks).

Interne linkbuilding bestaat uit de linkstructuur binnen een bepaalde website. Het is voor zowel de bezoeker van jouw website als Google belangrijk dat er gemakkelijk doorgeklikt kan worden naar alle pagina’s op je website. Alle pagina’s binnen jouw website zouden binnen een paar kliks bereikbaar moeten zijn.

Waar de interne linkbuilding vooral de gebruiksvriendelijkheid vergroot is de externe linkbuilding juist belangrijk voor je ranking in Google en de score van je Pagerank en Domain Authority. Het is essentieel om hoge kwaliteit backlinks richting je website te krijgen. Deze links worden beoordeeld doormiddel van een backlink checker.

Bij Lloyd Swinkels Webdesign kunnen we ook jouw website ondersteunen met linkbuilding en ervoor zorgen dat de positie van je website in Google flinke stijgingen maakt op de voor jou relevante zoekwoorden.

Voor meer informatie over linkbuilding en om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen neem je contact met ons op via het contactformulier of via info@lloydswinkels.nl.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hier rechts of via mail of telefoon:

Mail: Info@lloydswinkels.nl

Telefoon: 06 31 99 65 00

[contact-form-7 404 "Not Found"]