Google Analytics

Google Analytics is een tool van Google waarmee je inzicht hebt in alle statistieken van je website. Analytics is opgericht in 2005 en sindsdien dé tool die wereldwijd door alle bedrijven gebruikt wordt voor het in de gaten houden van de websitegegevens. Doordat je met je Google Analytics account alle gegevens overzichtelijk bij elkaar hebt krijg je een goed beeld van wat er allemaal verbeterd kan worden aan je website.

Google Analytics support

Wanneer je door ons een website laat bouwen zorgen wij altijd voor Google Analytics support zodat je ook nadat je je website hebt ontvangen goed inzicht hebt in de statistieken. Denk hierbij onder andere aan inzicht in de bezoekersaantallen, gemiddelde tijdsduur per website bezoek, aantal conversies/sales en nog veel meer interessante en nuttige gegevens.

Via Google Analytics onderzoek kunnen wij je inzicht geven in je verkopen, conversie percentages, waar de meeste bezoekers vandaan komen (demografisch) en welke apparaten zij gebruiken (smartphone, tablet, computer) en nog veel meer nuttige informatie. Met deze informatie is het mogelijk om je website verder te optimaliseren om zo nog meer resultaat uit je website te halen.

Met WordPress Google Analytics Plug-ins is het gemakkelijk om een koppeling te maken tussen je website en de Analytics tool van Google. Als service zullen wij er altijd voor zorgen dat je website gekoppeld is aan Google Analytics en zullen we altijd bereikbaar zijn voor vragen. Daarnaast geven we op onze website ook veel tips en bieden wij een training aan zodat je nog meer kennis krijgt en volledig zelfstandig aan de slag kunt!

Voor meer informatie over Google Analytics neem je contact met ons op via het contact formulier of via info@lloydswinkels.nl.

Google Analytics

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hier rechts of via mail of telefoon:

Mail: Info@lloydswinkels.nl

Telefoon: 06 31 99 65 00

[contact-form-7 404 "Not Found"]